Her skriver jeg nyheder og datoer op for kurser m.m.


aktuelt pt-her laver jeg trancedans og kirtan med shaman tromme, sidste søndag i august 23

https://frihedslisten.dk/kalender/frihedslistens-freds-festival/


d 9 sept. laver jeg chakra kundalini dans hjemme hos mig selv kl 11

Jeg holder løbende kurser i shamanistisk trancedans , hvor vi også  arbejder med forskellige  indiske gudinder og guder og at opelske deres forskellige ressourcer i vores liv , personlighed og væren . Kraftdyr og engle og afdøde og åndelige guider og har af og til besøg af forskellige inkarnerede dygtige gæster , bla min meget claioyvante veninde Bettina . Her er en portal til den åndelige verden og folk har ofte oplevelser af at deres bevidsthed ekspanderer....Normalt er det lør el. søndage i lige uger kl 11 ..ring på 24614574 og hør nærmere..vel mødt..

TRANCEDANS OG MANTRA MEDITATION FOR/OG ARBEJDE MED MODER GUDINDEN KALI OG DET GUDDOMMELIGT MASKULINE PRINCIP SHIVA.

 

Lørdage kl  11-14 i ulige uger-indtil november 22 .

Trance og mantradans og efterfølgende mantra meditation, sharing cirkel og råd fra gudinde eller kraftdyrs kortsættet og dit højere selv.. Vi danser til og arbejder med mantraer for den hinduistiske gud shiva eller de hinduistiske gudinder kali og durga med musik fra miljøet omkring guruen mooji, krisna das og lign.

Shiva og kali repræsenterer både nogle natur og universelle fænomener, samt nogle menneskelige karakteregenskaber. De repræsenterer også frisættelse fra ting i verden og en selv baseret på ego, vildfarelse ind i kulturskabte behov, opløsning af uhensigtsmæssige karaktertræk og uhensigtsmæssige tilknytninger. Durga repræsenterer evnen til at stå op for sig selv og sine.

Skriv ned hvis der er noget du gerne vil slippe eller ændre i verden, dit liv eller dig selv. (vi arbejder ikke med direkte manipulation af andre), dans med det og bed kali eller shiva eller durga opløse og transformere det. Eller send energien til der hvor der er behov for healing ..

Det foregår hos mig på min 1 sal, på nekseløvej 1. lørdage i ulige uger, første gang d 3 Sept. Kl 11-14. Det koster 75 kr pr gang. Vil du høre mere så skriv her på messenger eller ring på 24614574.. Du kan også se på www.aumdevideva.dk hvor der er mere bred info

Gamle  kurser .

Kom og vær med på denne smukke intense åndelige rejse der er gevet til os af den indiske Guru OSHO.

OSHO Gibbesh meditation er en healings katharsis meditation hvor man får mulighed for at smide alt det bort man ikke har brug for . Man bruger stemme og krop , først med sort tale/gibbesh hvor man taler/rabler et sprog man ikke kender , og hvor man senere tillader alle lyde og kobler kroppen på , så den tillades at gøre alle de bevægelser den kunne have brug for .

Jeg vedhæfter link fra OSHOTapoban meditations center i Nepal hvor der er en forklaring på engelsk på hvordan denne meditation laves og hvad den gør..

Efter meditationen er der sharings runde og hvor vi bagefter trækker et gudinde orakel kort hvor forskellige gudinder fra forskellige kulturer har kanaliseret beskeder ned til en clairyovant..Denne meditation guider jeg hver lørdag kl 11-14 i ulige uger i juli og august.

Der serveres ikke frokost så spis på forhånd eller tag selv lidt frugt eller grønt med der kan spises i meditations rummet inden sharingen , hvis behovet er der.

Jeg glæder mig til at se dig og sammen med dig gå ind i denne smukke rejse.

Det koster 75 kr pr gang da jeg også laver healing samtidigt med mine kraftdyr og forskellige engle og åndelige vejledere (bla et par shamaner i den åndelige verden).

Super hvis du lige giver lyd om du kommer på sms 24614574

link til beskrivelse af meditationen . https://youtu.be/wKki08sx4JE 

KALIS VIGTIGE BUDSKABER TIL MENNESKEHEDEN  :

D. 6-7 November kl 10-16 .

Er et kursus omkring den meget misforståede indiske gudinde Kali der faktisk repræsenterer kærlighed og er kærlighed og repræsenterer et Yin og yan sammen med Shiva ,(Kali der ifølge myten er født ud af det tredie øje af Gudinde Durga , da denne havde brug for ekstra styrke).

Et kursus i hvad hun repræsenterer og hvordan vi kan bruge de elementer hun repræsenterer i personlig udvikling og meditativ praksis . Vi vil lave ritualer og cermonier og øvelser ifht at give slip på uhensigtsmæssige tilknytninger , bindinger og afhængigheder (opløsning af bindinger til "maya/det ikke evige" som er symboliseret ved de afhuggede hænder hun har hængende som et skørt) .

Vi vil lave ritualer ifht at befri os for og transformere forskellige delpersonligheder og ego nuancer inde i os selv . Samt ritualer og øvelser i forhold til at oplyse andres væsen der før har været fanget i destruktiv ego adfærd mod os.(opløsning af egoer symboliseret ved halskæden med afhuggede hoveder hun har hængende om halsen).

Vi vil på shamanistisk vis forbinde os med og prise Løve/rovdyrs Totemkraften som er det Gudinde Durga rider på og noget af det der gør man har styrke til at være autentisk og på sigt trække destruktiviteten og de nedbrydende elementer  ud af ens omgivelser , hvis der er sådanne   , idet man tvinger dem til at lære sig selv at kende og dermed trække mørket , det der ikke er set og mødt ind i lyset og på tantrisk vis neutralisere det. (symboliseret ved Kalis røde tunge og historien om at hun forhindrede dæmonerne i at mangfoldiggøres ved at hun drak deres blod og dermed trak livskraften ud af  dem).

Da Kali også symboliserer naturen , tiden og moder jord vil vi også lave ritualer ifht det vi ønsker vokser i vores liv.

Vi vil derud  over lave forskellige meditationer med Kali og Durga mantraer og guidede meditationer hvor deltagerne får beskeder fra de elementer i dem selv der spejler de ting Kali og Durga repræsenterer .

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

1)Kursus i Frigørelses meditations teknikker  7-9 januar 2022 .

Dette kursus er undervisning i meditationer, som giver ressourcer i at kunne være med det der foregår inden i . Lære at opløse og transformere svære følelser og på sigt vende krise situationer i livet til styrker . Lære at holde af og kende en selv .

Vi vil gå i silence/stilhed fra Lørdag eftermiddag til Søndag formiddag , for bedre at kunne fordybe os i de indre processer .

Der vil være mulighed for at nusse med mine heste på folden, finde steder at meditere ,eller gå ture til havet eller i den omkring liggende natur imens .

Der er en grund til, at de græske filosoffer Sokrates og Platon mente, at " Know thyself" var noget af det mest vigtige for mennesker . Her ment bevidsthed om hvad du har oplevet i din barndom, teen-age liv og voksen liv og hvilke følelsesmæssige aftryk det har skabt i dig m.m. . Modet til at lade ens "over-jeg" integrere de forskellige følelses nuancer, der rører sig i ens bevidstheds lag, invitere dem ind, se på dem og finde ud af om de skal blive eller transformeres .

Dette kursus er en redskabskasse af meditationer og teknikker til at kunne møde, være med, tilgive og transformere følelsesmæssige og sjælelige tilstande og oplevelser, der ikke er behagelige.

En del af meditationerne er opfundet af den Indiske Guru OSHO som havde mange vestlige følgere i 70erne og 80erne. Han oplevede, at mange af dem var fanget i deres mentale og følelsesmæssige mønstre, og ikke kunne komme fri af dem, derfor opfandt han nogle meditationer til dette formål .

Andre meditationer er opfundet af mig selv med inspiration fra tanke- felt terapi. Tankefelt terapi tager udgangspunkt i vestlig psykologi og et gammelt kinesisk læge videnskabeligt syn på mennesket . I kinesisk medicin har man en teori om, at vi har energibaner (meridianer) .Energibaner som løber i og omkring vores krop, og hvis vi er fanget i fastlåste følelses- og tankemønstre bliver disse blokeret og dette påvirker både krop, tanke og følelses liv . Disse meditationer er metoder til at opløse/massere disse blokeringer for at kunne få energien til at løbe frit igen . Desuden er de baseret på en tantrisk grundholdning om, at det vi inviterer ind af skyggesider af sjælen, ser på og møder mister kraft, hvorimod det vi forsøger at skubbe bort og fortrænge vokser i styrke og intensitet.

Der er også to meditationer, hvor man lærer at række ud og bede om hjælp hos to guddommelige kræfter, som er Kristus og The medicine Buddha . En del af disse to meditationer går ud på at rumme og indse, hvad man gerne vil have hjælp til i forhold til ens sjæleliv, og at sende en bøn ud i kosmos til disse guddommelige væsner om hjælp til det .

Man vil lære følgende:

-Tanke felt selvterapi meditation .

-Osho dynamic meditation.

-Osho chakra sound meditation.

-Osho Gibbesh meditation.

-Osho Aum Meditation.

-Selv healings lyd meditation.

-The medicine Buddha mantra meditation.

-Kristus healings bøn meditation.

-Dit healende hjerte indre barn og skygge healings meditation.

Hvis du har oplevet vold eller seksuelt misbrug som barn eller voksen, eller har misbrugs problematikker skal du have arbejdet i et terapeutisk forløb med dig selv inden du deltager i dette kursus , da det kan aktivere hengemte følelser .

Det er heller ikke accepteret at indtage alkohol eller euforiserende stoffer på mine kurser, da det er vigtigt at observere det der sker inden i med en klar bevidsthed.

Praktisk :

Kurset starter kl. 18.30 fredag (hvor vi starter med velkomst, sharing runde og meditation og slutter af med aften the ) . Selve kurset slutter kl. 17 om søndagen. Der er mulighed for overnatning i en sovesal på madrasser (medtag selv sengetøj, pude og håndklæde) . Medbring selv den mad , frugt og drikkelse du indtager. Jeg bidrager med kaffe og the . Kursuspris 1200 kr. og der betales et depositum på 600 kr ved tilmelding. Refusion af depositum sker kun såfremt kurset bliver aflyst .